Meer resultaten voor laserontharing amsterdam

   
   
 
laserontharing amsterdam
Laserontharing E-med Laser.
Voor al deze voorwaarden kunt u voor laserontharing terecht bij E-Med Laser bij een schoonheidssalon bij u in de buurt. Maak nu een afspraak voor laserontharing bij E-Med laser. Zomeractie 50% korting op Laserontharing. 50% korting voor permanente laserontharing op de 1ste en 4de behandeling.
Prijzen ontharen? Deze prijslijst laserontharing bevindt zich hier!
Maak dan nu dit jaar gebruik van onze unieke aanbieding, zodat u de volgende zomer haarvrij bent! Nu is het de ideale tijd om te starten met laserontharing. Zo bent u nog voor de zomer van uw ongewenste haargroei af. Lees verder
miele
Beautycenter Sorti Schoonheidssalon Schoonheidsbehandelingen, Definitief ontharen, Laser ontharen Afslanken Zonnestudio Zonnen Lichaamsbehandelingen Nagelstudio Amsterdam.
Bij Beautysalon Sorti werken wij uitsluitend met topmerken zoals Neoderma voor gezichtsbehandelingen, en maken wij gebruik van de nieuwste technologieën als het gaat om zonnen Ergoline en definitief ongewenste haren laseren. Voor definitief laserontharen in Amsterdam werken wij met de nieuwste en beste laser voor ontharen, de Light Sheer DUET Diode Laser. Sorti Laserontharing Amsterdam voor het beste resultaat!
bitcoin waarde
Beautycentre Roza Laser ontharing Amsterdam.
Beautycentre Roza is actief sinds 2007, gevestigd te Amsterdam. We zijn gecertificeerd en gespecialiseerd om het mooiste in u naar buiten te brengen. Of u nu komt voor definitief ontharen met diodelaser, harsen, diverse gezichtsbehandelingen, permanent make-up, epileren met touw of de kapsalon, wij begeleiden u bij iedere behandeling van A tot Z en werken zo toe naar een duidelijk zichtbaar resultaat met een langdurig effect.
huisarts assistente opleiding
Derma2care: huidtherapie laserbehandeling.
Maak een afspraak. Door de behandelingen van derma2care is mijn huid mooier en egaler dan ooit! Onze gespecialiseerde en gediplomeerde huidtherapeuten.: Het team en de werkwijze van Derma2care. Amsterdam, Amstelveen Bussum: 020 4703272. Haarlem, Alkmaar Hoofddorp: 023 5515621. Wij zijn aangesloten bij.
fotolijst 30x30
Laserontharing Gezondheidscentrum Amsterdam Nieuw West.
Netty Vosveld is een grote aanwinst voor Amsterdam West. Met maar liefst 40 jaar ervaring op het gebied van uiterlijke verzorging hebben wij het team in gezondheidscentrum nieuw west met haar weten te versterken. Netty heeft over de hele wereld op prestigieuze locaties ervaring op gedaan en heeft zich gespecialiseerd in het ontharen door middel van laser.
bikinilijn laseren
Laser ontharing pijnloos ontharen bij SilkLaserclinic.
Nooit meer scheren, epileren of waxen! Silk laserclinic in Amsterdam is dé clinic voor 100% pijnloos ontharen met de allernieuwste lasertechnologie. Wij werken met de Soprano Ice laser, de meest effectieve ontharingslaser die op dit moment op de markt is. Door het unieke koelsysteem is de behandeling met de Soprano Ice laser niet te vergelijken met andere lasers of IPL apparaten die zeer pijnlijk zijn. Bewezen is dat laserontharing met de Soprano Ice laser behalve minder pijnlijk ook veel effectiever is dan IPL ontharing.
Laserontharing Amsterdam Vergoed door zorgverzekaars.
De prijzen voor laserontharing in Amsterdam zijn per gebied verschillend. Een indicatie van de prijzen kunt u vinden in onze prijslijst voor laserontharing. Laserontharing in Amsterdam die uitgevoerd wordt door een medische specialist is al mogelijk vanaf 45, euro per behandeling.
Laserontharing definitief, veilig en effectief Derma Kliniek.
Laserontharing is het meest effectief met Lightsheer Duet Diode. Wij garanderen u 100% resultaat. Het apparaat waar wij mee werken is het enige professionele apparaat dat door de Food and Drug Administration FDA Amerika goedgekeurd is voor permanente laserontharing. Professionals in laserontharing.
Laserontharing Amersfoort en Amsterdam Venus Laser Huidkliniek.
Vestigingen in Amersfoort en Amsterdam. Behandeling met de nieuwste laserapparatuur. Aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Bij een aanvullende verzekering worden de meeste behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Dit geldt voor.: elektrische en laser epilatie gelaat. Uw zorgverzekeraar kunt u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Ook kunt u voor een overzicht van vergoedingen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar raadplegen. Venus laser huidkliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG, dit is van belang om voor vergoeding in aanmerking te komen. Directe Toegangelijkheid Huidtherapie. U hoeft niet meer een verwijsbrief van de huisarts mee te nemen. Vanaf 1-10-2013 is Venus laser huidkliniek direct toegankelijk. Vier laserbehandelingen voor de oksels of bikinilijn van 240 nu voor 79! Voor het meenemen van een vriendin voor laserontharing, krijgt u 35 korting op u eerstvolgende laserbehandeling!

Contacteer ons