Zoeken naar definitief

   
   
 
definitief
definitief - Baardhaar verminderd dankzij definitieve ontharing.
Van een vriendin hoorde ik dat ze bij haar oksels en schaamstreek de beharing definitief had laten verwijderen. Het leek me te mooi om waar te zijn. Het gaat tenslotte om behoorlijk donker, dik en veel haar. Toen ze liet zien dat het haar onder haar oksels compleet verdwenen was en dat het heel zacht was, wist ik dat dit ook dé oplossing voor mij was.
Definitief of tijdelijk Medisch Spectrum Twente.
Een ileostoma kan tijdelijk of definitief zijn, dit hangt af van uw aandoening en operatiemogelijkheden. Als de hele dikke darm is verwijderd, kan het zijn dat de ileostoma definitief is. Wordt de stoma aangelegd om de dikke darm te ontzien, dan kan het een tijdelijke oplossing zijn.
bleken tanden thuis
Synoniemen van definitief; ander woord voor definitief synoniemen.net.
afdoende, belangrijk, beslissend, beslist, definitief, doeltreffend, doorslaand, gepast, overtuigend, peremptorisch, probaat, sluitend, stringent, voldingend, volledig permanent bn.: aanhoudend, altijddurend, bestendig, blijvend, constant, definitief, duurzaam, onafgebroken, onveranderlijk, vast, voor altijd, voorgoed, voortdurend onherroepelijk bn.: beslist, definitief, onherstelbaar, onveranderbaar, onveranderlijk vaststaand bn.:
dialoog
Antonio Conte wil José Mourinho opvolgen en zegt definitief nee tegen Real Madrid.
Conte wil Mourinho opvolgen en zegt definitief nee tegen Real. Antonio Conte gaat liever aan de slag bij Manchester United dan bij Real Madrid, claimt La Gazzetta dello Sport woensdagochtend. Volgens de krant is Mourinho in beeld als nieuwe trainer van.
thuis tanden bleken review
Juiste spelling van definitief Spelling.nu.
airco voor thuisgebruik
Definitief 6 definities Encyclo.
wat niet meer verandert vb: wat is de definitieve uitslag? Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/worddefinitief.: Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/definitief.: definitief bijv.naamw.Uitspraak: definitif voor altijd Voorbeelden: een definitieve aanstelling op je werk, Onze relatie is definitief voorbij.'Antoniemen: tijdelijk, voorlopig, Synoniem: voorgoed copy Kernerman Dictionaries.
ontharen
definitief ontwerp. definitief ontwerp.
het definitief ontwerp, of een aanhangsel ervan, zou ook de onderwerpen moeten aansnijden die mogelijk forse onzekerheden of problemen kunnen opleveren. Het definitief ontwerp mag bij de opdrachtgever geen belangrijke vragen meer openlaten. De opdrachtgever kan het definitief ontwerp toetsen aan zijn programma van eisen.
verwijderen stookolietank
Definitief ontharen Bennekom MediDerm dé specialist in ontharen.
Voor elke vorm van definitief ontharen geldt dat meerdere behandelingen nodig zijn om alle haargroei definitief te verwijderen. Dit komt omdat haren alleen in de groeifase kunnen worden verwijderd en niet alle haren zich tegelijk in de groeifase bevinden. Lees hierover meer bij haargroeicyclus.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: definitief. definit ie f bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 blijvend. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.

Contacteer ons