Meer resultaten voor bikinilijn ontharen

   
   
 
bikinilijn ontharen
Laserontharing is dé methode om iedere dag er verzorgd uit te zien!
Hierdoor beschadigt de haarwortel en groeit de haar niet meer terug. Laserontharing is veilig en beschadigt de huid niet. MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT. Tijdens het consult met de arts of huidtherapeute bespreken we de techniek en procedure van een laserontharing.
Tien tips voor een gladde bikinilijn Dokterdokter.nl.
Veel vrouwen hebben last van rode bultjes, jeuk en irritaties na het scheren van de bikinilijn. Je kunt gelukkig veel doen om dit te voorkomen. Schaamhaartjes die onder de bikini uitsteken zijn tegenwoordig sociaal ongewenst. Dit verklaart ook waarom bijna alle vrouwen hun bikinilijn ontharen. meer
salontafel
Ontharen bikinilijn of schaamstreek door huidtherapeut.
Wat is de beste methode voor het definitief ontharen van de bikinilijn? Er bestaan verschillende technieken op de markt voor het definitief ontharen van de bikinilijn. De vooruitstrevende Elos techniek is een methode waarbij laser of ipl-licht wordt gecombineerd met radiofrequentie.
slotenmaker den haag
Bikinilijn ontharen met de laser door huidtherapeuten van Solution Clinic.
Elke zomer voortaan heerlijk op vakantie of naar het strand met een gladde huid? Bikinilijn ontharen door middel van laseren is de oplossing. Laat je bikinilijn of schaamstreek professioneel en met attente zorg bij Solution Clinic met de modernste lasertechniek ontharen.
decis concentraat
Bikinilijn ontharen met Veet.
Je bikinilijn ontharen met Veet. Je bikinilijn ontharen met Veet. Alles over ontharen: Je bikinilijn ontharen met Veet. Is betrapt worden met een harige bikinilijn het ergste wat jou zou kunnen overkomen? Maak je niet druk, Veet is er om je te helpen!
ontharen
Bikinilijn ontharen Kristalpad.
Een ander voordeel van de bikinilijn ontharen met de Kristalpad is dat de dode huidcellen ook worden verwijderd. De Kristalpad van Allure is een eenvoudige en snelle manier van ontharen en is de ideale oplossing voor een gladde bikinilijn. Je bikinilijn ontharen.
ontharen
Ontharen van bikinilijn en intieme delen Philips.
Voor een langdurig glad resultaat kun je je bikinilijn ontharen met IPL of epileren. Je bikinilijn scheren levert op een eenvoudige manier een snel resultaat. Lees hieronder meer over de verschillende methoden geschikt voor intieme ontharing. Bikinilijn ontharen met IPL.
Bikinilijn ontharen, dit zijn de mogelijkheden ScheerZone.
Home Voor vrouwen Bikinilijn ontharen, dit zijn de mogelijkheden. Bikinilijn ontharen, dit zijn de mogelijkheden. Wil je graag voor de eerste keer je bikinilijn ontharen? Je zal zeker weten vragen hebben, zoals doet het pijn? Wat is de juiste techniek?
Bikinilijn ontharen door middel van laser/IPL.
Bij het ontharen van de bikinilijn met behulp van de laser/IPL, kunnen alleen haren in de groeifase behandeld worden. Haren in de groeifase zijn tot onder in de haarfollikel aanwezig, waardoor de geabsorbeerde warmte op dat moment bij de haarfollikel terecht kan komen.
BIKINILIJN ONTHAREN ZONDER IRRITATIE Silk'n.'
Als je ondanks bovenstaande tips last blijft houden van irritaties na het scheren van je bikinilijn, dan is het zeker de moeite waard om permanente ontharing met Home Pulsed Light HPL te overwegen. Daarna hoef je je nooit meer zorgen te maken over het ontharen van je bikinilijn!

Contacteer ons